WETTELIJKE BEPALINGEN


ZICHTTERMIJN & RETOURNERING
Conform de wettelijke bepalingen heeft u een zichttermijn van 14 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zult u de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden.

Wanneer u van het ontbindingsrecht/herroepingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u daarvan melding te maken via ons herroepingsformulier. Tevens verzoeken wij u de producten in de originele staat en verpakking terug te laten bezorgen aan het verzendadres, inclusief eventuele toebehoren. Indien Keralux® colour repair sets speciaal zijn aangemaakt worden € 25,00 verwijderingskosten in rekening gebracht.

Retournering van de goederen komt voor uw eigen rekening en risico. Zendt ons a.u.b. vooraf het ingevulde retourformulier per mail toe. Terugbetaling van door u reeds voldane bedragen geschiedt uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop. 

SERVICE & KLACHTEN
Klachten of servicemeldingen kunt u schriftelijk melden via het contactformulier op de website. 

PRIVACY
Uw gegevens worden door ons opgeslagen in een persoonsregister.

Wij gebruiken cookies. Deze dienen om onze dienstverlening aan u doelmatiger en geïndividualiseerd te maken. Indien u onze website bezoekt, dan herkent onze webserver uw domeinnaam en emailadres. Naast deze gegevens bewaren wij ook de informatie die u op onze website heeft geraadpleegd. Ook als u op onze website zelf informatie heeft achtergelaten, bijvoorbeeld over door u bestelde producten, dan bewaren wij die, met als doel onze website te verbeteren en de inhoud van de pagina op uw gebruik af te kunnen stemmen. Daarnaast gebruiken wij ze om de overeenkomst correct uit te kunnen voeren en u op de hoogte te houden van interessante acties en aanbiedingen.

Wij stellen uw persoonsgegevens niet  beschikbaar aan andere bedrijven voor marketingdoeleinden.

Indien u bezwaar heeft tegen één van bovengenoemde activiteiten, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Op eerste verzoek zullen wij uw gegevens verwijderen.

 


Disclaimer
Onze adviezen worden met de meeste zorg samengesteld en zijn altijd in overleg met de betreffende fabrikant. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. 

© 2022 - 2024 Bert Plantagie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel