OEKOTEX® | stof impregneren

Wat is 'impregneren'? 
Stof kun je vuil- en waterafstotend maken door deze te beschermen met een impregneermiddel. In de meubelwereld wordt dit beschermmiddel gebruikt om de levensduur van de designmeubels te verlengen. Wanneer jouw stof geïmpregneerd is kunnen vloeistoffen minder snel indringen. Met andere woorden, je koopt jezelf tijd om even naar de keuken te lopen en de vloeistof met een keukenpapiertje op te deppen. 

Stof impregneren is zeker aan te bevelen op meubels die intensief gebruikt worden. Denk aan hoekbanken, relaxfauteuils en eetkamerstoelen. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Gelukkig is de stof in veel gevallen ook makkelijker reinigbaar, wanneer deze vooraf geïmpregneerd is. 

Puratex®
De Puratex® impregneer en Puratex® strong protector zijn onze meest milieuvriendelijke voor stoffen meubelbekleding. Puratex® is geurloos, kleurloos, niet van invloed op de stof en volledig OEKO-TEX® gecertificeerd. Bovendien wordt het niet vervaardigd door middel van zware vervuilende processen. Je kunt Puratex® dus veilig op jouw meubels gebruiken. Dit hebben we natuurlijk ook voor je getest, check de onderhoudsadviezen om te kijken welke producten op jouw stof zijn toegelaten.

Toepassingen?
Puratex® wordt marktbreed toegepast. Van horeca- en hotelaccomadities, tot bedden, banken en luxe velvet kinderwagens. Zowel de 500ml Puratex® strong protector als de 200ml Puratex® impregneer spray zijn zeer makkelijk in gebruik. In ongeveer 1-2 minuten impregneer je zelf een gemiddelde hoekbank. Vanwege de groene eigenschappen hoef je geen ramen en deuren open te zetten, de impregneer is na circa 2 uur droog en werkt na 24 uur optimaal. 

Vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice van LCK® Nederland BV: 

 

© 2022 - 2024 Bert Plantagie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel